Inlichtingen en Terrorisme

Inlichtingen en Terrorisme is een initiatief van Buro Jansen & Janssen. Op dit blog reageren we op nieuws uit binnen- en buitenland over inlichtingendiensten en terrorisme. Daarbij gaat het niet om de gemeenplaatsen te herhalen, maar vooral om een kritisch geluid te laten horen tegen de toenemende repressieve tolerantie.

Het beleid is dat we de helft van een artikel plaatsten, met datum, auteur, het agentschap en/of mediabedrijf dat het copyright bezit en een link naar het volledige artikel.

Mocht uw copyright zijn geschonden of vinden dat een te groot deel van een artikel is geplaatst, zullen wij het gewraakte artikel of de betreffende artikelen verwijderen of verder inkorten.

The policy is to publish half the article, with date of publishing, author, the name of the agency and/or news outlet which holds the copyright and a link to the full article.

If you think your copyright is violated, contact us and we will remove the subsequent article or articles or put a smaller portion of the article on the site.

Buro Jansen & Janssen
Postbus 10591
1001EN Amsterdam
tel 020 6123202
mob 06 34339533
email info@burojansen.nl
http://www.burojansen.nl